DARILNI BON

 

 

Bodite izvirni in svojim najdražjim podarite nekaj drugačnega. Zabavno raziskovanje umora ob prijetni družbi in okusni štirihodni večerji je nekaj, kar jim bo nedvomno ostalo v trajnem spominu. 

Več o večerji z umorom si lahko preberete tukaj ali si ogledate našo galerijo. Oglejte si tudi video s premiernega dogodka, ter video z dogodka v Mariboru. 

Darilni bon lahko naročite preko obrazca ali pa nam pišite na info@murdermystery.si.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ob naročilu določite vrednost darilnega bona, po elektronski pošti pa prejmete račun in navodila za plačilo. Ob nakupu vam darilni bon pošljemo v datoteki .pdf po elektronski pošti in si ga lahko natisnete sami, ali pa vam ga pošljemo po navadni pošti (stroški obdelave in pošiljanja: 2 EUR).

 

Splošni pogoji:

  • Darilne bone lahko vnovčite za obisk kateregakoli dogodka, ki ga organizira MurderMystery.si.

  • Darilni bon lahko kupite na spletni strani www.murdermystery.si/darilni-boni, vnovčite pa preko stika s podjetjem MurderMystery.si preko elektronske pošte info@murdermystery.si ali na telefonski številki +386 40 183 287, kamor sporočite identifikacijsko številko bona, ter željeni datum koriščenja darilnega bona (vnovčenje preko spletne strani ni mogoče). O koriščenju darilnega bona mora obdarovanec obvestiti MurderMystery.si najkasneje 7 dni pred izvedbo prireditve. Prireditelj bo obdarovancu zagotovil ustrezno število sedežev na prireditvi, razen v primeru, da je bila prireditev že prej razprodana. V tem primeru bo obdarovanec o tem obveščen, darilni bon bo lahko koristil za druge prireditve.

  • Obdarovanec lahko najkasneje 7 dni pred izvedbo prireditve prekliče koriščenje darilnega bona. V tem primeru bo darilni bon lahko koristil za druge prireditve. V primeru, da se je obdarovanec prijavil na prireditev, in se prireditve ni udeležil, oz. udeležbe ni preklical prej kot 7 dni pred izvedbo prireditve, se darilni bon šteje kot izkoriščen. To ne velja v primeru bolezni ali drugih okoliščin (višja sila), zapisanih v splošnih pogojih nakupa vstopnic.

  • Če vrednost vstopnice, za katero se koristi darilni bon, presega vrednost darilnega bona, je ob nakupu vstopnice potrebno doplačilo. Če vrednost bona presega vrednost vstopnice, je razliko mogoče koristiti za dodatne storitve na prireditvi (primer: nakup pijač). Če se razlike ne izkoristi za dodatne storitve, le-ta zapade.

  • Darilni bon je veljaven 1 leto od dneva nakupa. Vstopnica mora biti izdana v tem obdobju, vendar je lahko izdana za poznejše datume prireditev.

  • Darilnega bona ni mogoče vrniti ali izplačati v gotovini.

  • MurderMystery.si si pridržuje pravico sprememb teh splošnih pogojev. Vse morebitne spremembe teh splošnih pogojev bodo objavljene na spletnem mestu.

2018-12-18 15_55_09-Darilni bon.docx (Pr