sob., 15. jun. | Restavracija Primula

Kvantum brezčutja Nova Gorica

Večerja z umorom je dogodek, ob katerem se lahko vživite v nek drug čas in drugo realnost. Vaša naloga je, da razrešite zločin, ki se bo zgodil med večerjo. Dogodek prirejamo v sodelovanju z Rotaract klubom Nova Gorica in Rotary klubom Nova Gorica. Čaka vas večer, poln smeha, skrivnosti in umorov!
Razprodano
Kvantum brezčutja Nova Gorica

Datum in lokacija

15. jun. 2019 19:00 – 22:30
Restavracija Primula, Soška cesta 40, 5000 Nova Gorica, Slovenia

O dogodku

Tokratni dogodek prirejamo v sodelovanju z Rotaract klubom Nova Gorica in Rotary klubom Nova Gorica. Cena dogodka z večerjo je 54 EUR/osebo. Vaša prijava bo veljavna po plačilu kotizacije v višini 29 EUR/osebo. Cena večerje v vrednosti 25 EUR (pijača ni vključena v ceno) se poravna na dogodku. Izbirali boste lahko med štirihodnim mesnim ali vegetarijanskim menijem.

Udeležba na dogodku ni mogoča brez večerje.

Dress-code: semi-formal

Murder Mystery večerja oz. večerja z umorom je večerja, ob kateri se lahko vživite v nek drug čas ali neko drugo realnost. Med večerjo se bo zgodil umor, vi pa se boste družili z osumljenci (našimi igralci) ter do konca večera poskusili ugotoviti, kdo od njih je zagrešil zločin.

Tokrat je scenarij osredotočen na tematiko Jamesa Bonda - spremljajte šarmantnega skrivnega agenta Jamesa Blonda ter njegovega nasprotnika, zločinskega veleuma Ernsta Fuzzyfelta. Pet igralcev vas bo poneslo v svet vohunov in kriminalnih združb. Nekaj utrinkov z dogodka si oglejte tu:

https://www.youtube.com/watch?v=8P5AGSCiEmg

Ob nakupu vstopnice se strinjate z našimi pogoji poslovanja.

Vstopnice
Price
Quantity
Total
  • Kotizacija 29€ (vstopnica 54€)
    €29
    €29
    0
    €0
Total€0

Deli dogodek