pet., 20. avg. | Ljubljana - Šmartno

Kvantum brezčutja v Ruski dači

Murder Mystery večerja oz. večerja z umorom je večerja, ob kateri se lahko vživite v nek drug čas ali neko drugo realnost. Vaša naloga je, da razrešite zločin, ki se bo zgodil med večerjo. Čaka vas večer, poln smeha, skrivnosti in umorov! Vse to v odličnem ambientu pod zvezdami!
Kvantum brezčutja v Ruski dači

Datum in lokacija

20. avg. 19:00 – 22:30
Ljubljana - Šmartno, Zgornje Gameljne 18, 1211 Ljubljana - Šmartno, Slovenia

O dogodku

Dogodek bo potekal na prostem pred mogočno Rusko dačo, vi pa se boste zabavali in reševali umor kar pod zvezdami.

Murder Mystery večerja oz. večerja z umorom je večerja, ob kateri se lahko vživite v nek drug čas ali neko drugo realnost. Med večerjo se bo zgodil umor, vi pa se boste družili z osumljenci (našimi igralci) ter do konca večera poskusili ugotoviti, kdo od njih je zagrešil zločin.

Scenarij je osredotočen na tematiko Jamesa Bonda - spremljajte šarmantnega skrivnega agenta Jamesa Blonda ter njegovega nasprotnika, zločinskega veleuma Ernsta Fuzzyfelta. Pet igralcev vas bo poneslo v svet vohunov in kriminalnih združb. Nekaj utrinkov z dogodka si oglejte tu:

https://www.youtube.com/watch?v=8P5AGSCiEmg

Vstopnice so na voljo tudi na lokaciji v kavarni Ruske dače v Zg. Gameljnah.

Za večerjo lahko izkoristite tudi nove turistične bone. Pošljite nam e-mail na info@murdermystery.si in poslali vam bomo obrazce za koriščenje turističnega bona.

V primeru dežja bo dogodek prestavljen.

Ob nakupu vstopnice se strinjate z našimi pogoji poslovanja.

Pogoj za vstop na prireditve v Sloveniji je v skladu z veljavnimi odloki Republike Slovenije t.i. PCT pogoj (Prebolel, Cepljen, Testiran).

Vstopnice
Price
Quantity
Total
  • Večerja z umorom pod zvezdami
    €66
    €66
    0
    €0
Total€0

Deli dogodek