TEAMBUILDING

Osupljivo in nepozabno

Dogodek, ki je posebej oblikovan za prirejanje teambuildinga za vašo ekipo. Način organizacije takšnega dogodka vzpodbuja sodelovanje in vzajemno reševanje raznih zapletov, hkrati pa na koncu nagradimo najbolj zavzete. Največja nagrada je seveda zabavni večer (ali popoldne). Dogodek je primeren za od 12 do 80 udeležencev.

Posebnost takšnega večera je, da se zabavajo in sodelujejo prav vsi - za razliko od standardnih teambuildingov.

Za razliko od klasičnega dogodka ob večerji središče dogajanja niso profesionalni igralci temveč vaši zaposleni, ki ob vodstvu naših izkušenih povezovalcev in s pomočjo prilagojenega scenarija prevzamejo mesto igralcev. Takšen dogodek lahko izvedemo tako na eni od naših izbranih lokacij kot na vaši priljubljeni lokacijo - v restavraciji, hotelu ali na piknik prostoru.

V zgodbi bo prihajalo do zanimivih zapletov, skozi dogodek bodo pritekale različne informacije, iz katerih bodo udeleženci skušali ugotoviti pomen in jih povezati v zgodbo. Udeleženci se bodo povezali v skupine ter poskušali razrešiti umor, ki se bo zgodil med dogodkom. V pomoč jim bodo razni namigi naših povezovalcev, ter dokazi, ki se pojavijo tekom večera. Takšen dogodek ne izključuje tistih sodelavcev, ki se teambuildingov s športnim pridihom ne udeležujejo z veseljem. Kljub temu dosežemo visoko stopnjo sodelovanja in aktivnosti ter pri gostih vzpodbudimo njihovo detektivsko žilico. Na ta način se bodo vsi počutili dobro in z veseljem sodelovali, ter tako učinek večera maksimalno izkoristili. Na koncu bodo nagrajeni tisti, ki bodo (najbolj) pravilno interpretirali zgodbo in razrešili umor. Predvsem pa bomo poskrbeli, da se bodo vaši zaposleni zabavali na dogodku, katerega se ga bodo še dolgo z veseljem spominjali.