VIKEND DOGODKI

Privoščite si nekaj več

Potrebujete izpeljavo daljšega dogodka? Morda dogodka, ki vam bo popestril celoten vikend? Ponujamo dvo- ali tridnevne dogodke, ki ponujajo izjemno izkušnjo. Dogodek poteka podobno kot posamezni večeri, a z bolj bogato zgodbo in bolj napetim ozračjem.

Dvodnevni dogodek se običajno prične v petek ali soboto popoldan in vse do naslednjega dne dopoldan. Celotna izvedba vključuje prenočitev v hotelu, v katerem je izveden tudi dogodek. Takšna izvedba gostom omogoča, da se mnogo bolje vživijo v dogajanje in postanejo del zgodbe.

Za začetek se gostje zberejo na popoldanskem čaju. Kljub temu, da je ta obrok bolj kot našemu občinstvu poznan v Angliji, pa se običajno tudi naši gostje ne branijo pogostitve s sendviči in kolači ob čaju ali kavi. Ob tej priložnosti naredimo uvod v dogodek, gosti pa dobijo priložnost, da se spoznajo in poklepetajo s karakterji. Ob večerji se bo zgodba še zapletla, razplet pa lahko pričakujete naslednji dan po zajtrku.

Odločite se lahko tudi za daljšo verzijo, in sicer od petka do nedelje, kjer je potek temu primerno drugačen.

Kot pri ostalih dogodkih, lahko tudi v vikend dogodek umestimo vaše dogodke ali karakterje, ki bodo dogodek še dodatno popestrili.

Za dodatna vprašanja in rezervacije nas kontaktirajte.